Over ons 2

Wij maken voor u het verschil

Van familiebedrijf in elektriciteitswerken tot een middelgroot dynamisch bedrijf

EWJanssens (Elektriciteitswerken Janssens), ontstaan in de jaren tachtig als éénmanszaak, heeft zich weten te profileren tot een middelgroot dynamisch bedrijf met dertigtal medewerkers en een jaaromzet van circa 5 miljoen euro.

Sinds het oprichten van de vennootschap heeft EWJanssens (Elektriciteitswerken Janssens) zijn werkterrein steeds weten uit te breiden. Gaande van projecten binnen de retail tot volledig uitgeruste kantoor- en industriegebouwen, scholen, RVT tehuizen, assistentiewoningen, appartementsgebouwen… waarin de meest innovatieve technieken verwerkt zitten.

Ontwerp, installatie en onderhoud voor al uw
elektrotechnische installaties.

Sinds 1985 vertrouwd en vakkundige service in elektrotechniek

Eigen studie- en ontwerpafdeling. Van A tot Z
in eigen beheer

Één aanspreekpunt.
Flexibiliteit en een klantgerichte aanpak

Onze specialisaties in elektrotechniek

Onze specialisaties zijn algemene elektriciteitswerken, hoogspanningsinstallaties, WIFI en datanetwerken, beveiliging waaronder brand- en inbraakdetectie, camerabewaking, toegangscontrole, verlichting, domotica, telefonie, bekabelingswerken, PV installaties, UPS systemen, ontwerp en engineering, dieselgroep en retail.

Door onze eigen studie- en ontwerpafdeling zijn wij perfect in staat elk project van A tot Z in eigen beheer uit te werken dit gaande van grondplannen, borden- en principeschema’s, kabelberekeningen, lichtstudies om zo tot een volledig uitgewerkt uitvoeringsdossier te komen.

Wij beschikken over de volgende certificaten

Diverse certificaten geven u én ons de zekerheid dat we gekwalificeerd zijn om onze werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren.

VCA*-certificering0%

Klasse 2 ondercategorieën P2-P3-S10%

Klasse 5 ondercategorieën P10%

Heeft u een project in aantocht? Wij helpen u graag verder